Events i Dageløkke

Det ideelle eventsted, hvor du finder et enestående selskabslokale med en fantastisk beliggenhed helt ud til vandet, stranden og havnen.

Festlokale og events i unikke omgivelser

På Dageløkke Havn finder du et enestående og anderledes selskabslokale med en fantastisk beliggenhed helt ned til vandet, stranden og havnen. Hos os tilbyder vi enestående selskabslokale til enhver lejlighed, lige fra bryllup, konfirmation, fødselsdage og receptioner. 

Vores festlokale er perfekt til en uforglemmelig oplevelse for op til 150 spisende gæster. Med panoramaudsigt over vandet og havnen får du en betagende kulisse til din begivenhed.

Skal du holde et større arrangement?

Vi tilbyder også et full-service arrangement med op til 500 personer med fra stjernekokke, underholdning og kendte ansigter til jeres begivenhed. 

  • Op til 500 gæster med telte og selskabslokale 
  • Mulighed for kombination af privatfest og intim koncert 
  • Lej selskabslokale og storkøkken 
  • Lej selskabslokale med full-service 

Oplev intime koncerter i en fortryllende atmosfære

Kombiner din fest med intime koncerter. Nyd den gode musik med venner, familie eller kollegaer til en uforglemmelig aften med live musik, kulinariske lækkerier i maleriske omgivelser.


Inspirerende rammer til dit næste møde og firmafest  

På Dageløkke Havn får du ikke blot et sted at mødes, men en destination, der inspirerer kreativitet og samarbejde. Det er også stedet hvor du kan sænke skuldrene og nyde en lækker middag eller en afslappet grillfest i vandkanten.

Vi står klar til at planlægge og gennemføre jeres firmafest, så I kan fokusere på det vigtigste – at styrke båndene i jeres virksomhed og fejre jeres succeser. Hold dit næste møde, firmafest, netværksmøde, kundeplejearrangement eller reception hos os, hvor festen og møderne huskes.

Festival på Langeland

DOBBELT OP PÅ MAGIEN

Oplev to dage fyldt med go’ energi, lækker mad, strand, fed musik og masser af glade mennesker. Vores lille strandfestival med store hjerte er en helt unik festival hvor du kan sejle til og overnatte lige i nærheden. En festival der tilbyder det, som livet handler om: kærlighed, frihed og ren livsnydelse. Kom og mærk stemningen.

Adresse: Dageløkke Havn 5-7

Mail: havn@dagelokke.com